VTV in de media

Volkstuinders Naarden vieren oogstfeest

26 september 2010

NAARDEN - Waren het voorheen de mannen die een spade in de grond staken op de volkstuinersvereniging Naarden, nu zijn dat meer en meer vrouwen. ,,Het is een trend, die je ook landelijk ziet'', vertelt Cor Eijpe van(...)


Hele jaar plezier van oogst uit eigen moestuin

05 maart 2010

NAARDEN - De winter weet maar niet van ophouden, maar bij Ton Kloosterman begint het al te kriebelen. Hij popelt om weer geregeld naar zijn moestuin te kunnen gaan. ,,We moeten onderhand beginnen met spitten, hè, de(...)

Volkstuintjes Keverdijk zijn razendpopulair

22 juli 2011

NAARDEN - Lekker buiten werken in de moestuin en als beloning je eigen oogst opeten. Voor sommigen een wens, voor de 170 tuinders op het volkstuinenpark(...)

Scholieren Tweemaster leren tuinieren

04 juli 2013

NAARDEN - Ze zijn er nog in Nederland. Basisschoolkinderen die denken dat tomaten en aardbeien gewoon in de supermarkt groeien. Maar dat zijn geen(...)


Tuinders houden grote schoonmaak in de Keverdijk

14 maart 2013

NAARDEN - Zestig vuilniszakken vol zwerfvuil hebben de tuinders van Volkstuindersvereniging Naarden zaterdag bij elkaar geprikt in de Keverdijk. In het(...)

Drukte op open dag van volkstuinders

04 juli 2014

NAARDEN - De volkstuinders hielden zondag hun jaarlijkse open dag. "Het was lekker druk, vooral in de middag. We hebben zeker 400 man op bezoek gehad(...)

Wethouder stelt CDA gerust over volkstuintjes

01 oktober 2015

NAARDEN - Het verdwijnen van de volkstuintjes of een enorme toename van de huur: dat is de vrees die leeft bij het CDA in Naarden(...)


'De komst van de dames zorgt voor lieflijkheid op het complex'

10 september 2015

NAARDEN - Ooit was het een mannending, maar tegenwoordig wil het vrouwelijk schoon ook wel met haar handen in de aarde wroeten. 'Met de komst van de dames(...)


VTV Naarden naar Naarden Presenteert

26 juni 2015

NAARDEN - De Volkstuinvereniging (VTV) Naarden presenteert zich dit jaar samen met de bijenvereniging, Groei en Bloei-I.V.N., Vogelhospitaal en Vrienden van het Gooi als(...)

Diversiteit in leden bij Volkstuindersvereniging Naarden

11 augustus 2016

Ze hebben al vijf jaar een volkstuin op de Keverdijk. Zij is secretaris(...)


Open Dag Volkstuindersvereniging Naarden

10 juli 2016

VTV Naarden geeft u een blik in het leven van de moestuinier. Meer dan 20 open tuinen met groente, fruit, bloemen en kruiden(...)


Kan ik in Naarden nog een orgastisch volkstuintje scoren?

12 januari 2016

Nu iedereen wel zo’n beetje uitgememoriamd is over de alom betreurde dood van superstar Bowie(...)